T.IN.US.-G.M.

 

   Tvrtka T.IN.US.-G.M. d.o.o. je osnovana i poslovno djeluje od 1992. godine sa sjedištem u Zagrebu. 

   Svih proteklih godina, razvoj i poslovanje tvrtke stabilno je s kontinuiranim rastom i tendencijom stalnog  napredovanja i unapređenja poslovanja. 

   Tvrtka proizvodi toalet papir, papirnate ručnike, salvete, papirnate medicinske plahte i drugu sličnu robu od najkvalitetnijeg papira. 

   Proizvodnja i poslovanje tvrtke se obavlja po standardima i certifikatima međunarodne norme ISO 9001 i ISO 14001 svjetski priznatih kriterija sustava upravljanja kvalitetom i okolišem. Standard ISO 9001:2015 uveden je 2009. godine i jamči kvalitetu proizvoda i zadovoljstvo krajnjega korisnika proizvodom. Standard ISO 14001:2015 osigurava politiku upravljanja okolišem po visokim svjetskim standardima za očuvanje okoliša i ekološkom proizvodnjom. 

   Uvođenjem ISO standarda tvrtka se obvezala i oprijedijelila za trajno poboljšavanje, podizanje kvalitete sveukupnog poslovanja u svim poslovnim aspektima te je osnova za napredovanje i postavljanje viših ciljeva u poslovanju tvrtke.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali funkcionalnost stranice. Više o tome pročitajte u Uvjetima korištenja i pravilima privatnosti. Za nastavak korištenja web stranice molimo kliknite OK.
OK